fbpx
Wat zijn jullie openingstijden?

Ook tijdens de Corona maatregelen zijn we geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 18:00 en op zaterdag van 10:00 – 17:00

Wat is de doorlooptijd van een reparatie ?

Als u onaangekondigd uw computer bij ons langsbrengt om werkzaamheden te verrichten, dan is de gemiddelde doorlooptijd 2 werkdagen. U kunt ook van tevoren een afspraak maken, dan kunnen wij uw reparatie voor een bepaalde dag inplannen. In dit geval kunt u de computer meestal aan het eind van dezelfde dag terug verwachten.

Is nTERRA duur?

Duur is een relatief begrip. nTERRA is niet de goedkoopste partij in de markt, maar zeker ook niet de duurste. Bij ons ligt de nadruk op professionaliteit en kwaliteit. Wij zijn al sinds 1998 actief in het repareren en onderhouden van computers en wij durven dus zeker te beweren dat we verstand van zaken hebben!

Verkoopt nTERRA ook hard- en software ?

In tegenstelling tot veel van onze concullega’s, kan nTERRA u van dienst zijn met de levering van vrijwel alles op het gebied van computers. Dit komt omdat wij in het verledenexclusief samenwerkten met Vicomputer. Onze werkplaats en de winkel van Vicomputer in Den Haag deelden de locatie in de Valeriusstraat 35. U bent dus van harte welkom in onze winkel, voor een cartridge, een nieuwe muis, maar ook voor een compleet nieuwe computer.

Repareren jullie ook computers?
Ja! We hebben een eigen technische dienst waar bijna alle reparaties uitgevoerd kunnen worden aan zowel de soft- als de hardware.
Hoelang ben ik een mijn pc kwijt als ik hem ter reparatie aanbiedt?

Minimale doorlooptijd is 2-3 werkdagen. U kunt ook een afspraak maken.

Repareren jullie tablets?

Wij bieden alleen softwarematige ondersteuning op tablets. We vervangen geen schermen of andere onderdelen.

Verkopen jullie losse componenten?

De volgende onderdelen verkopen wij los:
– SSD / HDD
– DVD-brander
– Cardreader

Waar zit jullie winkel?

Onze winkel bevind zich op de Valeriusstraat 35 in Den Haag. Deze straat bevind zich in het Statenkwartier tussen de Grote Hertoginnenlaan en de President Kennedylaan.