fbpx

SSD Upgrade

Begint uw computer of laptop na vele jaren gebruik toch wat trager te worden? Dit hoeft lang niet altijd aan belangrijke onderdelen zoals de processor of het geheugen te liggen. In veel gevallen is een verouderde harde schijf namelijk de oorzaak voor tegenvallende prestaties. Een SSD upgrade door nTERRA in Den Haag zorgt er in dat geval voor dat uw computer weer sneller wordt dan ooit tevoren.

Oudere typen harde schijven bevatten een magnetische leeskop die over het oppervlak van de schijf beweegt en zo uw gegevens afleest. Dit is een kwetsbaar systeem, dat in de loop der jaren leidt tot fragmentatie van uw belangrijke bestanden. Hierdoor wordt een laptop of pc na enige tijd gebruik merkbaar trager.

SSD upgrade van iMac, Macbook of andere computer

De oplossing voor dit probleem is echter eenvoudig, want tegenwoordig is er in de vorm van een Solid State Drive (SSD) een aanzienlijk sneller alternatief. Een SSD bevat geen bewegende onderdelen en gaat hierdoor lange tijd mee. Maar veel belangrijker nog: een SSD is razendsnel en blijft deze hoge snelheid gedurende zijn gehele levensduur behouden.

Wilt u ook een veel snellere computer? Kies dan voor een SSD upgrade van nTERRA in Den Haag. Wij werken met computers van vrijwel alle fabrikanten en schenken uw verouderde pc graag een tweede jeugd. Of u nu een iMac, een Macbook Pro of een computer van een ander merk dan Apple heeft: een SSD upgrade is vrijwel altijd de moeite waard.

SSD in laptop plaatsen of vervangen

Het vervangen van een harde schijf in een laptop of computer is voor de meeste mensen geen gemakkelijke klus. Met name bepaalde laptops zijn er niet bepaald op gebouwd om eenvoudig een SSD te plaatsen. Wij adviseren u dan ook hier niet zelf mee te experimenteren. Een kleine onzorgvuldigheid kan al leiden tot onherstelbare schade aan uw apparatuur.

Ook het inschakelen van handige kennissen of familieleden is in dit opzicht een grote risicofactor. Bij nTERRA zijn we gespecialiseerd in SSD upgrades en kennen we uiteenlopende merken computers als onze broekzak. Wij beschikken over een professionele werkruimte in Den Haag en verzorgen graag een succesvolle SSD upgrade voor u.

Neem contact met ons op

Harde schijf upgrade in Den Haag

Een SSD upgrade is een van de beste investeringen die u kunt doen om uw computer of laptop sneller te maken. Het voelt alsof u een geheel nieuwe computer van ons terugkrijgt, waardoor de dure aanschaf van een geheel nieuwe pc volledig overbodig wordt. U bespaart hierdoor flink op de kosten.

Een SSD upgrade bij nTERRA in Den Haag is nog eens extra voordelig, omdat wij hele betaalbare tarieven hanteren. Wij zijn doorgaans in staat de oude harde schijf snel te vervangen, waardoor u uw laptop of pc slechts korte tijd kwijt bent. Neem voor meer informatie contact op via info@nterra.nl of bel met ons via 070 350 3000.

Is uw computer toe aan een upgrade?

De computerspecialisten van nTERRA helpen u graag!
Bel ons: 070 350 3000 of stuur een bericht via de contactpagina.