fbpx

Geniet ook van deze sportzomer!

Met de mooiste acties van dit moment.

264,95

Dynabook Satellite Pro C50

Mooie, snelle laptop met een 10e generatie Intel Core i3 processor. Verder voorzien van 8 GB geheugen, 256 GB SSD en een accu met een levensduur van 9,5 uur. Ideaal voor studiewerk, kantoorwerkzaamheden en natuurlijk voor thuisgebruik.

264,95

264,95

nTERRA Gaming Premium

Wij bouwen uw PC naar uw wens
Een computer met specificaties conform uw eisen en wensen. U vraagt, wij bouwen. Op onze technische dienst gebruikt ons gekwalificeerd personeel alleen hoogwaardige onderdelen.

264,95

LG UltraWide Full HD

Extra schermruimte om prettig te kunnen werken. Ideaal voor het afspelen van films in bioscoopformaat. Als je games ultrawide ondersteunen, dan zie je meer van het speelveld in je games. 

264,95

Samsung Galaxy Tab 32GB 10,4"

De nieuwe A7 heeft een slank ontwerp, een levendig entertainmentsysteem en uitstekende prestaties, en is een stijlvolle metgezel in je leven. Geniet met volle teugen van alles waar je van houdt en deel gemakkelijk je favoriete momenten. Leer, ontdek, maak contact en laat je inspireren.

36,99

SmartLife weegschaal

Deze Nedis Wi-Fi slimme personenweegschaal toont meteen je gewicht. Omdat je gezondheid door veel meer indicatoren wordt bepaald dan alleen je gewicht, meet deze weegschaal daarnaast ook je vet-, BMI-, bot-, spier-, water- en eiwitgehalte. De weegschaal herkent de gegevens en slaat die op in het juiste account.

264,95

HP DeskJet Plus All-in-One

Alle functies. Plus de kwaliteit. Print, scan en kopieer alledaagse documenten en profiteer van een automatische documenteninvoer voor 35 pagina’s en het gemak van wifi. Reken op een eenvoudige installatie met de HP Smart-app – en stuur zelfs een fax. Laat inkt bezorgen met HP Instant Ink en bespaar op je inktkosten.

Toont alle 4 resultaten