fbpx

Wij zijn

nTERRA is ontstaan uit het samengaan van een aantal dienstverlenende bedrijven in de regio Den Haag. Een jong bedrijf met veel ervaring. De ambitie is om ons te ontwikkelen tot de beste dienstverlener in onze regio.

Werkplaats

Op onze professionele werkplaats voeren wij uiteenlopende reparaties uit aan onder andere computers, notebooks, tablets en printers. Problemen met hardware en software pakken we aan

Vi-computer

Wij delen ons pand, onze kennis en onze klanten met Vicomputer. Hierdoor bieden wij u een ruim assortiment tegen geweldige prijzen voor onder andere: laptops, computers, tablets, onderdelen en software

PCL Computers failliet

Helaas is op 1 juni 2016 het faillissement uitgesproken van PCL Computers, gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 459. Vele jaren was PCL Computers een begrip op computer gebied in Den Haag. Het is jammer dat na onder andere Paradigit, Mycom en Dixons ook PCL de recente faillissementsgolf niet heeft kunnen overleven. Omdat u misschien klant bent geweest van PCL Computers, weet u waarschijnlijk niet waar u nu terecht kunt met al uw computer gerelateerde zaken. Om deze reden hebben wij deze website.

Wij weten dat de computer tegenwoordig in bijna alle huishoudens en bedrijven van Nederland een onmisbaar stuk gereedschap is geworden. Hiermee willen wij u laten weten dat wij het beste alternatief bieden voor PCL Computers in Den Haag.

Ons bedrijf is al sinds 1998 actief op de markt en wij zijn na onze start in de Badhuisstraat in Scheveningen, via de Frederik Hendriklaan in het Statenkwartier, in 2004 terecht gekomen op onze huidige locatie in de Valeriusstraat 35.

Wij stellen ons heel graag aan u voor als hét adres in de buurt voor:

• Verkoop van computers, notebooks en tablets
• Reparatie en onderhoud van alle computer apparatuur op onze werkplaats
• Computerondersteuning aan huis en aanleg verbetering van wifi netwerken
• Verkoop van computer componenten, accessoires, randapparatuur en supplies
• Alle mogelijke zakelijke ICT oplossingen

Heeft u vragen of opmerkingen?

Onderhoudsbeurt

Net als uw auto, vereist uw computer regelmatig onderhoud. Wij schonen uw computer op, zorgen voor actuele software en optimaliseren de snelheid.

Onderzoek

Een computer met problemen onderwerpen wij aan een onderzoek. Wij achterhalen we de oorzaak van de problemen en werken naar een passende oplossing.

Virussen...

Het kan voorkomen dat u tijdens het surfen een virus of andere “mallware” op de computer oploopt. Wij maken de computer weer helemaal virusvrij.

Software upgrades

Als u computer nog goed is, maar uw Windows versie inmiddels te oud, dan kunnen wij uw software opwaarderen met behoud van uw gegevens.

Een nieuwe computer

Via nTERRA en onze partner Vicomputer koopt u eenvoudig een nieuwe computer. Het overzetten van uw gegevens en programma’s kunnen wij verzorgen.

Bij u thuis

Bijna alle werkzaamheden die wij uitvoeren kunnen ook bij u thuis gebeuren. Onze gespecialiseerde buitendienst medewerker helpt u graag.