fbpx

nTERRA –  De specialisten op het gebied van computers en laptops

nTERRA is een bedrijf dat is ontstaan uit het samengaan van een aantal dienstverlenende bedrijven in de regio Den Haag. Er is een nieuw bedrijf ontstaan dat ondanks haar jonge leeftijd een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in huis heeft. Het is onze ambitie om ons verder te ontwikkelen tot een van de beste dienstverleners in onze regio.

Ons team bestaat uit een mix van ervaren medewerkers en jonge enthousiastelingen zodat we iedereen die onze winkel bezoekt een passend product en een fijne ervaring kunnen bieden. We hebben ook vaak stagiaires op bezoek om onze kennis en ervaring over te brengen op een nieuwe generatie.

Hulp nodig met uw computer?

De computerspecialisten van nTERRA helpen u graag!

Sebastiaan Quist

Eigenaar, winkel, technische dienst

Wendela Quist

Winkel, technische dienst

Hazrad Matab

Winkel, technische dienst

Historie

nTERRA Computers is, in verschillende gedaanten, al sinds 1998 actief in de computerwereld. nTERRA Computertechniek is na diverse locaties  sinds 2008 met haar werkplaats gevestigd op ons huidige adres aan de Valeriusstraat 35. In 2010 is ons zusje Vicomputer vertrokken van de Frederik Hendriklaan en bij ons ingetrokken. In  2016 zijn de restanten van het failliete PCL Computers (gevestigd aan de Laan van Meerdervoort) overgenomen.

Om meer duidelijkheid te scheppen voor onze klanten hebben wij besloten om per 1 oktober 2017 verder te gaan onder één nieuwe naam: nTERRA Computers.

We hebben ons logo opgefrist, de belettering van ons pand is aangepast en we dragen nieuwe bedrijfskleding. De komende tijd zullen wij ook op onze website en op social media onze nieuwe naam en identiteit gaan uitdragen.

Vandaag

Hoewel nTERRA Computers een heel modern bedrijf is, noemen we onszelf nog steeds graag een “traditionele computerwinkel” met de producten en diensten die daar bij horen:

  • Een zeer complete winkel met laptops, PC’s, tablets en alle bijbehorende randapparatuur
  • Een adres in de buurt voor alle computerbenodigdheden als cartridges, kabels en accessoires
  • Een technische dienst met zeer ervaren medewerkers. Systemen voor de gedetailleerde diagnose van problemen, datarecovery, Apple reparaties en alle denkbare werkzaamheden aan computers en notebooks van alle merken
  • De mogelijkheid om een computer op maat te kunnen samenstellen en om alle gegevens en programma’s over te zetten naar een nieuwe apparaat
  • Een professionele buitendienst met medewerkers die echt verstand van zaken hebben. Onder andere het aanleggen en verbeteren van draadloze netwerken behoren tot de mogelijkheden
  • Voor elk budget een game pc op maat