fbpx

Data Recovery

Bent u ook wel eens belangrijke bestanden op uw computer zoals werkdocumenten, persoonlijke video’s of familiefoto’s kwijtgeraakt? Dan weet u hoe ongelooflijk vervelend dit is. Bij een defecte harde schijf of andere computerproblemen is er gelukkig een oplossing om uw verloren data te herstellen: de data recovery diensten van nTERRA in Den Haag.

Een harde schijf bestaat uit een interne schijf waarop al uw gegevens worden opgeslagen. Een magnetische leeskop beweegt tijdens gebruik voortdurend over de schijf om uw gegevens uit te lezen. Deze bewegende onderdelen zorgen er echter voor dat een harde schijf zeer kwetsbaar is, zeker na jarenlang gebruik.

Harde schijf repareren – Dat kan bij nTERRA in Den Haag

Het is daarom altijd verstandig een back-up te maken van uw belangrijke bestanden. Wanneer een schijf onverhoopt kapot gaat, bent u uw waardevolle gegevens in ieder geval niet kwijt. Is uw harddisk echter kapot gegaan en heeft u geen back-up gemaakt? Dan is professionele data recovery uw laatste redmiddel.

Online worden meerdere softwareprogramma’s aangeboden om verloren bestanden te herstellen, maar dit werkt vrijwel nooit wanneer de harde schijf defect is. Sterker nog: gebruik van dergelijke programma’s kan de schade op uw computer zelfs verergeren en ervoor zorgen dat u nog meer bestanden kwijtraakt.

Harde schijf kapot? Kies voor onze harddisk reparatie

Het is dan ook zaak niet zelf te experimenteren met het herstellen van een beschadigde harde schijf. Data recovery is in veel gevallen de enige manier om data op een kapotte harddisk te redden. Data recovery is echter een zeer delicaat proces dat specialistische kennis en een speciale, stofvrije omgeving vereist.

In Den Haag en omgeving is nTERRA de absolute specialist op het gebied van professionele data recovery. Graag helpen wij u om uw waardevolle gegevens terug te halen en op een nieuwe schijf te plaatsen. Wanneer u uw harddisk naar ons toebrengt, kunnen wij een inschatting maken van de haalbaarheid van volledig gegevensherstel en de kosten die dit met zich meebrengt.

Neem contact met ons op

Red uw gegevens met data recovery

De waarde van sommige bestanden op uw computer is vrijwel niet in geld uit te drukken. Van prachtige babyfoto’s tot belangrijke werkdocumenten: veel digitale bestanden hebben een hoge emotionele of financiële waarde. Onze data recovery in Den Haag is de beste optie om deze gegevens te redden.

Heeft u vragen over onze data recovery service of wilt u een offerte op maat ontvangen? Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze deskundige medewerkers. Stuur een mailtje naar info@nterra.nl of bel ons op 070 350 3000. U wordt snel geholpen en krijgt direct antwoord op al uw vragen.

Hulp nodig om uw data terug te halen?

De computerspecialisten van nTERRA helpen u graag!
Bel ons: 070 350 3000 of stuur een bericht via de contactpagina.