fbpx

Stuur ons uw vraag of opmerking

Vraag en antwoord

Wat is de doorlooptijd van een reparatie ?

Als u onaangekondigd uw computer bij ons langsbrengt om werkzaamheden te verrichten, dan is de gemiddelde doorlooptijd 2 werkdagen. U kunt ook van tevoren een afspraak maken, dan kunnen wij uw reparatie voor een bepaalde dag inplannen. In dit geval kunt u de computer meestal aan het eind van dezelfde dag terug verwachten.

Is nTERRA duur ?

Duur is een relatief begrip. nTERRA is niet de goedkoopste partij in de markt, maar zeker ook niet de duurste. Bij ons ligt de nadruk op professionaliteit en kwaliteit. Wij zijn al sinds 1998 actief in het repareren en onderhouden van computers en wij durven dus zeker te beweren dat we verstand van zaken hebben !

Verkoopt nTERRA ook hard- en software ?

In tegenstelling tot veel van onze concullega’s, kan nTERRA u van dienst zijn met de levering van vrijwel alles op het gebied van computers. Dit komt omdat wij exclusief samenwerken met Vicomputer. Onze werkplaats en de winkel van Vicomputer in Den Haag delen de locatie in de Valeriusstraat 35. U bent dus van harte welkom in onze winkel, voor een cartridge, een nieuwe muis, maar ook voor een compleet nieuwe computer.

Wat zijn de leveringsvoorwaarden van nTERRA ?

Op leveringen en verrichtingen van nTERRA zijn de algemene voorwaarden van brancheorganisatie ICTWaarborg van toepassing. Een versie van deze voorwaarden kunt u hier downloaden en inzien.

Is nTERRA aangesloten bij een bracheorgansitie ?

Jazeker ! nTERRA is aangesloten bij de brancheorganisatie ICTWaarborg. Dit geeft u als klant de zekerheid dat u ons kunt vertrouwen. Voor ons profiel bij de brancheorganisatie klikt u hier.

Bel ons !

 

Contactgegevens:

nTERRA BV Valeriusstraat 35 2517 HN Den Haag telefoon: 070 350 3000 e-mail: info@nterra.nl KvK Haaglanden: 27307264