fbpx

Computeronderhoud

Net als een auto heeft een computer regelmatig onderhoud nodig om optimaal te functioneren. Met de tijd kan zelfs de best onderhouden computer beginnen te vertragen, meer geluid maken en vaker vastlopen. Dit zijn frustrerende problemen, maar ze kunnen eenvoudig worden opgelost met een grondig onderhoud.

Bij nTERRA Computers bieden wij uitgebreide computeronderhoudsdiensten aan om uw PC soepel en beveiligd te houden. Ons team van ervaren technici inspecteert zowel de fysieke als software-aspecten van uw computer en identificeert eventuele problemen. We werken vervolgens aan het oplossen van problemen en optimaliseren de prestaties van uw computer.

Met ons onderhoud kunt u verwachten dat uw computer sneller, soepeler en betrouwbaarder zal werken. U kunt genieten van een productievere en aangenamere computerervaring, zonder de frustratie van traag presterende apparaten, crashes en andere veelvoorkomende problemen.

Uw computer weer up to date en veilig!

Computer onderhoudsbeurt

Naast prestatieoptimalisatie bevat onze computeronderhoudsdienst ook een volledige scan op virussen en malware. Dit is een belangrijke stap in het beschermen van uw computer en uw gegevens tegen cyberbedreigingen. Onze technici controleren de status van uw virusscanner en zorgen ervoor dat deze up-to-date en correct werkt.

Indien nodig kunnen wij het abonnement van uw huidige virusscanner verlengen of een nieuw pakket installeren dat beter aansluit bij uw behoeften. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw computer zo veilig en beveiligd mogelijk is, zodat u er vertrouwd mee kunt werken.

Laat traag presterende apparaten, crashes en beveiligingsbedreigingen uw computerervaring niet verpesten. Investeer in een computeronderhoudsdienst bij nTERRA Computers en geniet van de voordelen van een goed onderhouden, hoog presterende en beveiligde PC.

Computerreparatie

Is er iets kapot aan de binnenkant van uw computer of aan de buitenkant van uw computer?
Lees meer over computerreparatie →

Laptopreparatie

Is er iets kapot aan uw laptop? Bijvoorbeeld uw scherm of toetsenbord. Dan kunt u ook bij nTERRA terecht.
Lees meer over laptopreparatie →