fbpx

Maak nu een afspraak

Laden...

Computerhulp in Den Haag

In het huidige tijdperk kan bijna niemand meer zonder een computer. Bankieren, het opzoeken van informatie of goedkoop bellen met familie in het buitenland: we doen het tegenwoordig allemaal via de computer. Maar werkt het apparaat niet naar behoren of heeft u veel vragen over bepaalde functies? Dan is een beetje computerhulp geen overbodige luxe.

nTERRA biedt gespecialiseerde computerhulp in Den Haag en omgeving, zodat u op laagdrempelige wijze kennismaakt met alle mogelijkheden die de technologie te bieden heeft. Ook in geval van problemen of eventuele defecten, zorgt onze computerhulp ervoor dat u snel weer met uw apparaat aan de slag kunt.

U kunt langskomen in onze winkel, kiezen voor hulp op afstand met behulp van Teamviewer of een afspraak met ons bij u thuis maken. 

070 350 3000

info@nterra.nl

De computerspecialisten van nTERRA helpen u graag! Bel of mail ons, of laat een berichtje achter via onze contactpagina.

Onderhoudsbeurt van uw computer

Net zoals een auto of een fiets heeft uw computer regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Een computer die niet goed onderhouden wordt, boet na verloop van tijd in aan snelheid en loopt steeds vaker vast. De computerhulp van nTERRA zorgt ervoor dat uw machine in topconditie blijft, waardoor u in de praktijk nauwelijks problemen ervaart.

In tegenstelling tot andere dienstverleners beperken wij ons niet tot een oppervlakkige controle, maar lopen wij uw computer zowel op software- als hardwaregebied volledig na. Indien gewenst kunnen wij tegelijkertijd een grondige virusscan uitvoeren, zodat u zeker weet dat uw machine veilig en virusvrij is.

Computerhulp zoals virusverwijdering

Heeft uw computer toch een virus opgelopen? Dan is het zaak dit zo snel mogelijk te verwijderen. Een virus dat ongemoeid wordt gelaten, kan uw persoonlijke gegevens zoals betaalinformatie verspreiden aan kwaadwillenden en uw computer onherstelbaar beschadigen. Schakel daarom bij virusdetectie zo snel mogelijk professionele computerhulp in Den Haag in.

Zelfs veel moderne virusscanners blijken moeite te hebben om uw pc 100% van de tijd effectief te beveiligen. Dagelijks komen er talloze nieuwe virussen bij, waardoor het zomaar kan gebeuren dat uw computer besmet raakt. De medewerkers van nTERRA zijn gespecialiseerd in virusverwijdering en kennen alle trucs om virussen en malware voorgoed van uw computer te verwijderen.