fbpx

Computer kopen Den Haag

Bent u op zoek naar een computer in Den Haag? In onze computerwinkel NTERRA Computers in Den Haag bent u altijd welkom om u te laten adviseren door onze professionele medewerkers.

Computer Den Haag

NTERRA Computers bouwt uw pc op maat en u stelt deze zelf samen. U bepaalt zelf de specificaties conform uw wensen en eisen. Onze technische dienst bestaat uit gekwalificeerd personeel die alleen hoogwaardige onderdelen gebruiken. We staan daarnaast garant voor de beste kwaliteit. Een computer op maat begint vaak met één model, die later uiteraard geheel aanpasbaar is naar uw wensen:

  • Basic
  • Home
  • Deluxe

Onze medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en maken een offerte op maat voor u. Onze computers op maat zijn daarnaast ook via onze webshop te bestellen.

Computer in Den Haag met zekerheid

Een computer in Den Haag van NTERRA Computers betekent zekerheid. Als aanvullende verzekering werken wij met drie soorten dekkingsmogelijkheden: silver, gold en platinum. De silver- en gold dekking geldt voor notebooks en tablets en de platinum dekking geldt ook voor desktops. Het eigen risico is slechts €50 per gebeurtenis. U bent hierbij verzekerd tegen vallen, stoten, water, vocht en stof. Ook bij een verkeerde elektrische spanning en een blikseminslag, brand, ontploffing of kortsluiting bent u verzekerd. Hierbij komt de dekking tegen diefstal, verlies en vermissing. Tenslotte bent u met de platinum dekking verzekerd tegen technische gebreken.

Computer in Den Haag: onze webwinkel

NTERRA Computers adviseert u graag wanneer u op zoek bent naar een computer in Den Haag. Het is verstandig om u eerst eens te oriënteren op de verschillende types computers. Dit doet u heel gemakkelijk door het aanbod van de computers in onze webwinkel te bekijken. Wij verkopen diverse merken met allerlei specificaties. Als u aanpassingen in de specificaties wilt doen is dat mogelijk. Neem dan contact met ons op en u ontvangt vrijblijvend een offerte op maat van ons. Zo weet u precies wat er allemaal mogelijk is en waar u aan toe bent.

Bezoek onze winkel in Den Haag

Een computer kopen in Den Haag is vaak een echte investering. Daarom wilt u een veilige keuze maken en gegarandeerde kwaliteit hebben. NTERRA Computers biedt u deze kwaliteit en is daarnaast erg servicegericht. U bent dan ook altijd welkom in onze winkel in Den Haag om uw gewenste computer te bekijken.