fbpx

Apple upgrades en reparatie

Bij nTERRA Computers bent u ook aan het juiste adres voor alle reparaties aan uw:

  • Imac
  • Macbook
  • Macbook Pro
  • Macbook Air
  • IPad en Iphone

 

SSD Upgrade

Vaak worden Imacs en Macbooks naar verloop van tijd erg langzaam. Dit komt omdat Apple vaak ouderwetse harde schijven gebruikt zelfs bij de nieuwste Imac en Macbook Retina. Dit zorg na veel gebruik voor een enorme vertraging en dat vertaalt zich in het lange wachten tot deze opgestart is en het wachten op de applicaties op de Mac. Dit kan verholpen worden door de mechanische harde schijf te vervangen door een SSD. Dit is echter een lastige klus met een enorm risico op schade en daarom is het van belang dit te laten doen door een ervaren bedrijf als nTERRA Computers. Wij hebben ervaring met alle soorten Apples en kunnen u adviseren wat voor u het beste resultaat geeft.

Inverter vervangen

Een veelvoorkomend probleem met de IMac is dat de inverter doorbrandt en daarna geen beeld meer geeft. Lijkt uw IMac niet aan te gaan maar geeft hij wel het bekende Apple “Chime” geluid dan kunt u deze bij ons aanbieden ter reparatie.

Apple scherm vervangen

Ook hebben wij de mogelijkheid om van diverse Apple Apparatuur de schermen te vervangen. Ook van de IMac Retina kunnen wij het scherm vervangen wat een zeer specialistische klus is. Ook worden schermen naar een aantal jaar dof waardoor het beeld slecht leesbaar of erg lelijk wordt. Hier kunnen wij ook een nieuw scherm plaatsen. Ook is het bij ons mogelijk om de touchscreens van Ipads en Iphones te vervangen als deze gebarsten zijn. Wij gebruiken hier alleen originele onderdelen voor en niet zoals veel prijsstunters, namaak onderdelen die inferieur zijn.

Apple geheugen uitbreiden

Wordt de Apple intensief gebruikt dan is het waarschijnlijk dat u over te weinig geheugen beschikt. Imacs en Macbooks gebruikern vaak zeer specifiek geheugen en dat is dan ook niet zomaar uit te breiden. Wij hebben veel van deze modules in huis en kunnen andere bestellen waar nodig ook hiervoor kunt u dus bij ons terecht.

MacOS

Apple brengt zeer regelmatig updates van zijn besturingssysteem MacOS uit maar in veel gevallen lukt het niet deze zonder slag of stoot uit te voeren. Ook hier hebben wij proces voor ontwikkeld zodat we deze, zonder data verlies, kunnen doorvoeren zodat u kunt geniet van alle nieuwe functies die Apple beidt.

Onderhoud

Ook Apples hebben onderhoud nodig en, net als bij de PC, hebben wij op maat gemaakte onderhoudsbeurten om se software op te schonen en ook de lastig te bereiken koelers te reinigen zodat u weer snel, veilig en koel verder kunt werken.

Apple update of reparatie nodig?